ÎNDRĂZNEȘTE
Video LA PAS - Gustul ca Patrimoniu - Concurs de rețete tradiționale din Banat 2018
Pe 10 Octombrie, de Ziua produselor agroalimentare românești s-a organizat la Centrul Cultural Ambasada evenimentul de premiere a rețetelor câștigătoare, în cadrul concursului de rețete Gustul ca Patrimoniu. Acesta a fost urmat de o masă rotundă pe tema valorizării relației dintre hrană și cultură.De la „varză a la Cimișoara”, „porumbei cu mere și merișoare”și „plăcintă acră cu ludaie”, trecând prin „turcii cu pături” și „păturată pe crumpi” și ajungând la „gogoși pe abur” și „caș de gutui”, toate rețetele primite au intrat în atenția membrilor juriului. Laura Laurențiu, bucătar și blogger la RețeteCaLaMama, Horia Șimon, chef și Lucian Cuibus, reprezentant Slow Food Cluj- Transilvania, au punctat specificului regional, utilizarea ingredientelor naturale și originalitatea abordării.
DownloadInstitutia de patrimoniu cultural care ofera datele CRIES
Furnizorul direct al datelor Asociația Timișoara 2021 - Capitală Europeană a Culturii
Link direct catre pagina evenimentului https://www.youtube.com/watch?v=2mVjXh12vh0
Statia conform Timisoara2021 ÎNDRĂZNEȘTE
Categorie obiect Program cultural TM2021
Subiectul/topicul obiectului Concurs
Limba RO
Data de inceput Miercuri, 5 Septembrie 2018
Data de incheiere Miercuri, 10 Octombrie 2018
Destinatia de publicare digital.timisoara2021.ro##timisoara2021.ro
Evenimentul la care a avut loc inregistrarea Gustul ca Patrimoniu
<< Inapoi la ÎNDRĂZNEȘTE